relax

relax
relax

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κολλοειδής άργυρος το φυσικό αντιβιοτικώ

Κολλοειδής άργυρος ισχυρό φυσικό αντιπαθογόνο
Ο Κολλοειδής άργυρος έχει αποδειχθεί σαν ένα ισχυρό φυσικό αντιπαθογόνο στην μάχη κατά των φλεγμονών και των μολύνσεων. Λειτουργώντας σαν καταλύτης, σύμφωνα με τις έρευνες, εξουδετερώνει το ένζυμο που τα μονοκύτταρα βακτήρια, οι ιοί και οι μύκητες χρειάζονται για τον μεταβολισμό του οξυγόνου. Με τον κολλοειδή άργυρο ασφυκτιούν και πεθαίνουν, χωρίς επίδραση στα ανθρώπινα ένζυμα και στη βιοχημεία του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι η καταστροφή των οργανισμών που προκαλούν πρόβλημα στον ανθρώπινο οργανισμό και στις τροφές. Για την παρασκευή του Colloidal Silver χρησιμοποιήθηκε η πιο προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροελέγχου καθώς και μια διαδικασία καθαρισμού του νερού 9 σταδίων, ώστε να είναι βέβαιο ότι θα έχουμε το μέγιστο όφελος ακόμη και από τη μικρότερη ποσότητα αργύρου. Τεστ με μικροσκόπια ηλεκτρονίων, έδειξαν μεγάλη ομοιομορφία όσον αφορά στο μέγεθος του μορίου, το σχήμα και το διασκόρπισμα του αργύρου, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αποτελεσματικότατο αντιπαθογόνο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Κατάλληλο για ιώσεις, μολύνσεις, μυκητιάσεις, ωτίτιδες, φαρυγγίτιδες, άφθες, ιγμορίτιδες, κλπ.

Άγευστο, ασφαλές για όλες τις ηλικίες.

Δοσολογία: Εξωτερική: Ψεκάστε όπου χρειάζεται σε λαιμό, αυτιά και ρουθούνια. Εσωτερική: 1 κτγ (5ml) 3 φορές την ημέρα για μία εβδομάδα, μετά 1/2 κτγ την ημέρα. Εναλλακτικά, ψεκάστε στη βάση του λαιμού εσωτερικά (50 ψεκασμοί είναι 1 κτγ). Ζώα: ψεκάστε εξωτερικά ή προσθέστε στο νερό

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ακόμα ένα χρήσιμο φυσικό αντιβιοτικό στο οπλοστασιό μας

Ακόμα ένα χρήσιμο φυσικό αντιβιοτικό στο οπλοστασιό μας
φυσικά αντιβιοτικά EPICOR


Το Epicor είναι ένα τελείως φυσικό θρεπτικό συστατικό το οποίο βοηθά στην στήριξη του ανοσοποιητικού συστή- ματος. Πρόκειται για ένα μοναδικό, σύνθετο συστατικό που αποτελείται από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, καθώς και άλλους μεταβολίτες. Όταν λαμβάνεται καθημερινά, το Epicor έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσει στην ενίσχυση της υγείας του ανοσοποιητικού και τη διατήρηση της ευεξίας.
Σε αντίθεση με πολλά άλλα συμπληρώματα για την υγεία του ανοσοποιητικού στην αγορά, το Epicor δε διεγείρει ή «ενισχύει» το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, ούτε καταστέλλει την ανοσοποιητική αντίδραση. Αντίθετα, το Epicor βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα να διατηρεί την ισορροπία, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να παρέχει τη σωστή αντίδραση την κατάλληλη στιγμή. Ένα ισορροπημένο ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί ιδανικά. Όπως με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η ισορροπία είναι το επιθυμητό.
Η ισορροπία του ανοσοποιητικού είναι το στάδιο «ανάπαυσης» της λειτουργίας του ανοσοποιητικού, η βέλτιστη κατάσταση όπου το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί καλύτερα να αντιδράσει στα σήματα από το σώμα, είτε για να ενισχύσει την ανοσοποιητική απόδοση όταν χρειάζεται, όπως στην περίπτωση των εισβολών από βακτήρια ή ιούς, είτε για να καταστείλει μια ακατάλληλη αντίδραση σε ουσίες που θα ήταν φυσικά αβλαβείς, όπως τα αλλεργιογόνα (pollens). Σε αντίθεση με το Epicor, οι ανοσολογικοί ενισχυτές είναι ουσίες που διεγείρουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (π.χ. Εχινάκεια).
Ωστόσο, στην περίπτωση ορισμένων αυτοάνοσων διαταραχών, αλλεργιών και φλεγμονωδών παθήσεων, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ήδη υπερδραστήριο και μπορεί να επωφεληθεί από την καταστολή ορισμένων ανοσολογικών αντιδράσεων και όχι από τη διέγερση του.
Γι’αυτό η ανοσολογική ισορροπία είναι το «νεκρό σημείο» της υγείας του ανοσοποιητικού που επιτρέπει στο σώμα να ανταποκριθεί καταλληλότερα στην ανάγκη είτε για να ενισχύσει
είτε να καταστείλει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, όπως απαιτείται, αυτό δηλαδή που κάνει το Epicor.
Ανοσολογική Ισορροπία και Ευεξία
Όταν είστε αγχωμένοι, το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι εκτός ισορροπίας, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα υγείας. Δεδομένου ότι ο έντονος ρυθμός του τρόπου ζωής δεν προσφέρεται για να έχουμε σωστή διατροφή και ύπνο, μερικές φορές είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε ένα διατροφικό συμπλήρωμα για την υγεία.
Το Epicor είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγείας του ανοσοποιητικού και την καλή φυσική κατάσταση για καιρό. Το Epicor δεν είναι ένα φάρμακο που θεραπεύει ασθένειες, αλλά ένα συστατικό που προορίζεται για τους υγιείς ανθρώπους ώστε να υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Το Epicor φαίνεται να μπορεί ιδιαίτερα να υποστηρίξει το εσωτερικό ανοσοποιητικό σύστημα, την πρώτη γραμμή άμυνας του σώματος. Το Epicor® ισορροπεί το ανοσοποιητικό σύστημα για να βοηθήσει τον οργανισμό. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να λαμβάνεται όλο το χρόνο για μέγιστο όφελος.
Πως δρα το Epicor
Ενισχύοντας τον οργανισμό στο πρώτο επίπεδο της ανοσολο- γικής άμυνας, το εσωτερικό ανοσοποιητικό σύστημα (π.χ. βλεννογόνος φραγμός), το Epicor βοηθά στην ενεργοποίηση των κυττάρων ΝΚ (Natural Killer- Κύτταρα Φονιάδες), ένα αναπόσπαστο μέρος της άμυνας του ανοσοποιητικού.
Η έρευνα δείχνει ότι  δρα, επίσης, περαιτέρω με την ενεργοποίηση των κυττάρων Β, τα οποία υποστηρίζουν την παραγωγή αντισωμάτων,περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά που ενισχύουν ένα υγιές σώμα εξολοθρεύοντας τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες.
Εχουν διεξαχθεί πολλαπλές τοξικολογικές μελέτες για να αποδείξουν την ασφάλεια του Epicor, έχει ονομαστεί από επιτροπή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων ως GRAS (γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές).
Το Epicor έχει δοκιμαστεί μόνο σε ανθρώπους που έχουν υγιές ανοσοποιητικό σύστημα,δεν θα ήταν βλαβερό και για όσους έχουν μια αυτοάνοση διαταραχή, καλό είναι όμως να συμβουλευτούμε ένα θεραπευτή πριν τη χρήση του, αν ανήκουμε στην κατη- γορία των ατόμων με αυτοάνοση διαταραχή.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

ακρυλαμίδιοη μια καρκινογόνος και τερατογόνος ουσία της διτροφής

Ποιες τροφές περιέχουν ακρυλαμίδιο

acrylamide patatesΤο ακρυλαμίδιο (acrylamide) είναι ένα συστατικό που θεωρείται από πολλούς ιδιαίτερα καρκινογόνο για τον άνθρωπο. Δυστυχώς αυτή η ουσία υπάρχει στη διατροφή μας. Παράγεται με φυσικό τρόπο κατά το μαγείρεμα κάποιων τροφών. Γενικά, οι αμυλώδεις τροφές (π.χ. ψωμί, πατάτες κλπ) που έχουν μαγειρευτεί σε υψηλές θερμοκρασίες περιέχουν αυξημένα επίπεδα ακρυλαμιδίου.
Το ακρυλαμίδιο ή ακρυλαμίδη αποτελεί σημαντικό βιομηχανικό προϊόν με διάφορες εφαρμογές. Μια από τις πολλές εφαρμογές του είναι η σταθεροποίηση του χώματος επικλινών εδαφών σε περιοχές που πλήττονται από ανεμοστρόβιλους. Η ουσία παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1893 στη Γερμανία, ενώ η βιομηχανική παραγωγή άρχισε το 1954.
Στη συνέχεια όμως έρευνες σε ποντίκια έδειξαν ότι το ακρυλαμίδιο είναι μια καρκινογόνος και τερατογόνος ουσία. Στον άνθρωπο, η πρόσληψη μεγάλων ποσοτήτων ακρυλαμίδης επιφέρει άμεσα νευροτοξικά και ορμονολογικά αποτελέσματα τα οποία είναι πλήρως τεκμηριωμένα. Σήμερα η ουσία θεωρείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως δυνητικά καρκινογόνος για τον άνθρωπο. Ο ΠΟΥ έχει ορίσει εδώ και χρόνια ότι το ανεκτό όριο του ακρυλαμιδίου στο πόσιμο νερό είναι τα 0,5 μg/L, ενώ στην Ευρώπη το νόμιμο ανεκτό όριο είναι μόλις 0,1 μg/L.

Οι τροφές

Πριν το 2002, το ενδιαφέρον για το ακρυλαμίδιο περιοριζόταν κυρίως στην έκθεση σ’ αυτό σε εργασιακούς χώρους, όπου γινόταν χρήση του. Μέχρι τότε ποτέ δεν είχε μετρηθεί η συγκέντρωση του στις τροφές γιατί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είναι δυνατόν αν υπάρχει στα τρόφιμα.
Το 2002, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης στην Σουηδία, ανακάλυψαν προς μεγάλη τους έκπληξη ότι το ακρυλαμίδιο σχηματίζεται σε ορισμένες τροφές κατά τη θερμική παρασκευή τους σε θερμοκρασία που ξεπερνά τους 120 βαθμούς Κελσίου, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στο τηγάνισμα και το ψήσιμο.
Οι συγκεντρώσεις ακρυλαμιδίου στα τηγανητά ή ψημένα τρόφιμα βρέθηκαν να είναι πολύ μεγαλύτερες από τις μέγιστες επιτρεπτές για το πόσιμο νερό, που όπως προαναφέρθηκε είναι εξαιρετικά μικρές. Αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία τόσο μεταξύ των επιστημόνων όσο και στην κοινή γνώμη.
Αρχικά βρέθηκε ότι οι τηγανητές πατάτες, τα πατατάκια (τσιπς), τα μπισκότα, τα κράκερ, τα κριτσίνια, τα δημητριακά πρωινού, οι ψητές πατάτες, τα αρτοσκευάσματα και ο καφές περιέχουν ακρυλαμίδιο. Στη συνέχεια οι μελέτες εντόπισαν το ακρυλαμίδιο σε αποξηραμένα φρούτα, σε ψημένα λαχανικά, στις μαύρες ελιές και σε κάποιους ψημένους ξηρούς καρπούς (όπως για παράδειγμα τα αμύγδαλα).
Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει ανιχνευθεί η ουσία σε τροφές που έχουν βραστεί, ή μαγειρευτεί στον ατμό. Αυτό ίσως να εξηγείται από τη μέγιστη θερμοκρασία αυτών των τεχνικών μαγειρέματος, η οποία δεν ξεπερνά τους 100 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία

Η θερμότητα μπορεί να προκαλέσει μια χημική αντίδραση κατά την οποία τα σάκχαρα (γλυκόζη, φρουκτόζη, λακτόζη κλπ) που περιέχονται στις τροφές συνδέονται με ορισμένα αμινοξέα που υπάρχουν σ’ αυτά στα τρόφιμα. Αυτή η χημική αντίδραση, γνωστή και ως «αντίδραση του Maillard», είναι ικανή να προκαλέσει την παραγωγή του ακρυλαμιδίου, και ιδιαίτερα αυτό συμβαίνει όταν το αμινοξύ που συμμετέχει στην αντίδραση είναι η ασπαραγίνη.  Όταν θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία μια πλούσια σε ασπαραγίνη τροφή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκαλέσι την εμφάνιση του ακρυλαμιδίου. Να σημειωθεί ότι η ασπαραγίνη αντιπροσωπεύει το 40% των συνολικών αμινοξέων που περιέχονται στα τσιπς, και στο σιτάλευρο.
Ο σχηματισμός του ακρυλαμιδίου στα τρόφιμα απαιτεί θερμοκρασία πάνω από τους 120 βαθμούς Κελσίου. Η θερμότητα προκαλεί πολλές χημικές αλλαγές, οι οποίες οδηγούν στην «αμαύρωση» (δηλαδή στην μαύρη ή καστανή χροιά) του τροφίμου και τη δημιουργία μιας ποικιλίας συστατικών οσμής και γεύσης. Αυτά τα συστατικά είναι που δίνουν τη χαρακτηριστική εμφάνιση και γεύση της μαγειρεμένης τροφής. Ένα από τα πιο κοινά παραδείγματα της αντίδρασης Maillard είναι το ψήσιμο του άσπρου ψωμιού για να δώσει το «καστανό» τοστ. Όταν βλέπετε μια τηγανητή πατάτα ή το τοστ να είναι μαυρισμένο, αυτό ακριβώς είναι η αμαύρωση.
Εάν θεωρήσουμε ότι τα δείγματα των γαλακτοκομικών προϊόντων περιέχουν πολύ χαμηλά επίπεδα ακρυλαμιδίου, της τάξεως του 10-35 μg/kg, συγκριτικά με τα παραπάνω, οι τηγανητές πατάτες και τα τσιπς περιέχουν έως και 2.600 μg/ kg κατά μέσο όρο και τα δημητριακά έως και 410 μg/kg. Όσο για ορισμένα προϊόντα που έχουν βάση τον καφέ και το σικορέ, μπορεί η περιεκτικότητα  σε ακρυλαμίδιο να ξεπερνά τα 300 μg/kg!
Κατηγορίες τροφών Μέση περιεκτικότητα σε ακρυλαμίδιο (μg/kg)
Αμύγδαλα (ψημένα) 260
Προϊόντα αρτοποιίας (ψωμί, κέικ, κουλούρια) 70 – 430
Μπύρες 30 – 70
Δημητριακά (πρωινού) 30 – 1.346
Μπισκότα – κρακεράκια 30 – 3.200
Σοκολάτα (σκόνη) 15 – 90
Καφές (σκόνη) 170 – 351
Φρυγανιές 800 – 1.200
Τσιπς καλαμποκιού, κρίσπις 34 – 416
Προϊόντα ιχθύων 30 – 39
Κρέας και προϊόντα από κοτόπουλα 30 -64
Φυστίκια με κέλυφος 140
Βρασμένες πατάτες 48
Πατάτες τσιπς, κρίσπις 170 – 3.700
Πατάτες τηγανητές 200 – 12.000
Διάφορα σνακς (όχι πατάτας) 30 – 1.915
Ηλιόσποροι ψημένοι 66

Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι η πρόσληψη ακρυλαμιδίου από τις τροφές,δεν αποτελεί σοβαρό παράγοντα κινδύνου για καρκίνο διότι ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να μεταβολίζει καλά την ουσία (τα πειράματα πάντως στα ποντίκια έχουν δείξει ότι πρόκειται για καρκινογόνα ουσία στα ζώα αυτά). Εν τω μεταξύ άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι η ουσία ενδεχομένως να ενισχύει τη νόσο Αλτσχάιμερ. Ίχνη ακρυλαμιδίου έχουν ανιχνευθεί στον εγκέφαλο πασχόντων της ασθένειας και ορισμένοι επιστήμονες ζητούν να γίνουν μελέτες προκειμένου να διευκρινιστεί αν τροφές όπως οι τηγανητές πατάτες ευθύνονται για την «επιδημία» της νόσου Αλτσχάιμερ.
 http://www.healthyliving.gr

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβάστε για τη σχέση του Συκωτιού, των τοξινών του και της Ψυχικής σας διάθεσης!


Το ήπαρ, τό ογκωδέστερον αλλά και σπουδαιότατον αυτό όργανον, παραλαμβάνει τις θεραπευτικές ουσίες πού φέρνει τό αίμα άπό τό έντερον, τις επεξεργάζεται, τις διαχωρίζει, τις μετασχηματίζει καί τότε, καταλλήλους πλέον, τις μεταφέρει τό αίμα στά διάφορα όργανα του σώματος.
Επίσης όμως τό ήπαρ κατορθώνει καί εξουδετερώνει, ή μέ τήν καταστροφή των ή μέ τήν άπομάκρυνσί των μέ τήν χολή* διάφορα δηλητήρια πού ήμποροΰσαν νά εύρεθοΰν στίς τροφές ώς λ.χ. μόλυβδον, αρσενικόν, υδράργυρον, στρυχνίνην καί ετσι τό αίμα πριν διαχυθή στο σώμα έχει καθαριστή.
Μέ τήν χολήν πού παράγεται στο ήπαρ σέ ποσότητα περίπου 800 γραμ. ήμερησίως διασπώνται εις τό δωδεκαδάκτυλον τά λίπη. (Καταλαβαίνεται λοιπόν πόσα υγρά πρέπει να καταναλώνεται την ημέρα για να μπορέσετε να παράγετε την αναγκαία ποσότητα…)
Ένα υγιές ήπαρ έχει μεγάλη σημασίαν γιά τήν καλή σωματική καί πνευματική υγεία.
Στη χολολιθίασι, μέσα στη χοληδόχο κΰστιν όπου μαζώνεται καί αποθηκεύεται ή χολή, (που βγαίνει από το συκώτι όχι από τη χολή, εκεί απλώς αποθηκεύεται) καθώς και στά χοληφόρα αγγεία, ύστερα από μία φλεγμονή, γίνεται καθίζησι των χολοχρωστικών ουσιών καί αλάτων τής χολής, ιδία χοληστερίνης, και σχηματίζονται λίθοι.
Στην λειτουργία του ήπατος επιδρά πολύ και κατά περίεργον τρόπον ή ψυχική διάθεσις.
Ή παραγωγή τής χολής αυξάνει πολύ κατά την θλίψιν, μετρίως κατά την εύχαρίστησιν και σταματά κατά την οργήν.

Πηγή: Γύρω από την υγεία και μακροζωία-Ιωάννου Ν. Βεγκλίδη-Αθήναι 1955
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι με την οργή δεν μπορείτε να χωνέψετε τα φαγητά αφού δεν βγαίνει χολή, με αποτέλεσμα οι τροφές να μένουν αχώνευτες, να σαπίζουν και να δημιουργούν μικρόβια, ακόμα δεν βγαίνουν οι διάφορες τοξίνες που αποβάλλονταν με την χολή.
Εξ αυτού και όταν είμαστε στεναχωρημένοι μας ανοίγει η όρεξη, σωστή δε και η λαϊκή ρήση μου έπρηξες το συκώτι…
Και είδαμε τι γίνεται όταν δεν χωνεύουμε σωστά τα φαγητά: Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Ιπποκράτης (460-370 π.κ.χ.)

Πηγή: alttherapy.blogspot.com

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ιονιστής του αέρα .


Ο Ιονιστής του αέρα Winalite
Ο Ιονιστής του αέρα Winalite
            O γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου των υψηλών τεχνολογιών "BIONANOTEH" Αντιστράτηγος A.N. Gorshkov δήλωσε: «Ένας από τους κύριους τομείς της ιατρικής του ΧΧΙ αιώνα, παρέχοντας την υγεία, τη μακροζωία και τη δημιουργική έμπνευση Α.Ο. Voynar, L.L. Βασίλιεφ καιA.L.Chizhevsky έθεσαν το ερώτημα όχι της θεραπείας της γήρανσης αλλάτης πρόληψη γήρανσης του πληθυσμού. Ιονισμός αέρα διαδραματίσει σε αυτή την περίπτωση σημαντικό ρόλο. Καθηγητής Chizhevsky ανέφερε:«Όταν ιονισμός αέρα λάβει στη χώρα μας ίδια διάσταση όπως η ηλεκτρική ενέργεια, τότε μπορούμε να μιλάμε για τη διατήρηση της υγείας, της προστασίας από ορισμένες λοιμώξεις και για την αύξηση της μακροζωίας των τεράστιων μαζών του λαού». 
     Η Σημείωση:  Ο Καθηγητής A.L.Chizhevsky είναι ένας από τους ιδρυτές της βιολογίας και της ιατρικής στο χώρο, συγγραφέας 500 επιστημονικών εργασιών, επίτιμο μέλος σε 30 ακαδημίες, πανεπιστήμια και επιστημονικών κοινωνιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Chizhevsky ήταν φίλος και υποστηρικτής των ιδεών K.E. Tsiolkovsky. Εφευρέτης του "καθρέπτης του Chizhevsky" - το πρώτο ιονιστή του αέρα. Στο Διεθνές Συνέδριο της βιοφυσικής στη Νέα Υόρκη το 1939 ο Chizhevsky ονομάστηκε "Leonardo da Vinci του ΧΧ αιώνα." Το 1939 ο Chizhevsky προτάθηκε υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ.
Η Φυσιολογική υγρασία για το ανθρώπινο σώμα είναι 60-70%. Είναι γνωστό ότι ο ξηρός αέρας επηρεάζει αρνητικά το δέρμα και προκαλεί πρόωρη γήρανση του. Από εμπειρία των γιαγιάδων και οι μητέρων μας, ξέρουμε ότι σε ξηρή θερμαινόμενη καλύβα άφηναν έναν κάδο με νερού ή να κρέμονται βρεγμένα ρούχα. Με αυτό το τρόπο ύγραιναν το αέρα, όταν ακόμη η ίδια η έννοια της ανάγκης για ενυδάτωση δεν έχει ακόμη διατυπωθεί, να μην αναφέρω πράγματα όπως υγραντήρας με ιονιστή. Ο ξηρός αέρας προκαλεί ερεθισμό των βλεννογόνων, το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο της αναπνευστικής νόσου. Επιπλέον, από έλλειψη υγρασίας καταστρέφονται έπιπλα (από ξύλο), τα φυτά και τα ζώα. Ως εκ τούτου, υγραντήρας με ιονιστή - πράγμα καθόλου περιττό στο σπίτι. Σήμερα, γνωρίζουμε ότι για την καλύτερη απορρόφηση του οξυγόνου με την αναπνοή πρέπει οπωσδήποτε να είναι ιονισμένο, που σημαίνει ότι πρέπει να περιέχει επαρκή αριθμό των αρνητικά φορτισμένων σωματιδίων -ιόντα (Θυμηθείτε την θεωρία του καρκίνου των Ιαπώνων επιστήμονων), έτσι ο «καθρέφτης του Chizhevsky» στο σύγχρονο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια αλλά απαραίτητο πράγμα, όπως το νερό της βρύσης!
“Λάμπα ιονιστή” θα βελτιώσει την απόδοσή μας, θα μειώσει την κούραση, και ο υγραντήρας αέρα θα φροντίσει για την υγεία μας και την εμφάνισή μας. Υγραντήρας με ιονιστή έχει ισχυρή προληπτική δράση, αποτρέπει την μόλυνση αέρα από βακτήρια και ιούς, χαρίζοντας μας ομορφιά. Αποκτώντας ιονιστή αέρα στο σπίτι, επενδύουμε στην υγεία μας και στην υγεία της οικογένειας μας.
Όσον αφορά στην ατμοσφαιρική ρύπανση στις πόλεις, ο καθαρότερος αέρας του ιονιστή έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Με το καθαρισμό του αέρα απομακρύνονται η σκόνη και οι οσμές, αφαιρούνται οι μύκητες, τα βακτήρια, οι ιοί. Ο ιονιστής γεμίζει τον αέρα με ιόντα- δημιουργώντας ένα φρέσκο ​​αέρα του βουνού. Ιονιστής προσφέρει βοήθεια στο σπίτι για τις αλλεργίες, το άσθμα, τη γρίπη, ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, βελτίωση του ύπνου και της απόδοσης, δημιουργεί μια υγιή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και έχει ευεργετική προληπτική και θεραπευτική δράση. Ο ιονιστής "γεμίζει" το σπίτι με οξυγόνο του αέρα, φέρνοντάς την πιο κοντά στην ποιότητα του βουνού και της θάλασσας, γεμίζοντας τον αριθμό ανιόντων του δωματίου στο 1000 – 1500 ανά κυβικό εκατοστό.
Ο ιονιστής για το σπίτι της εταιρείας "WINALITE" είναι προσαρμοσμένος να λειτουργεί σε χώρο 20 τετραγωνικών μέτρων. Ο ιονιστής είναι σε θέση να παρέχει άφθονα ιόντα, γεμίζοντας το χώρο με καθαρό αέρα του βουνού και της θάλασσας.
Ο μηχανισμός δράσης του σκέλους ιονιστή και νήματος τουρμαλίνης.
 
«Η γνώση είναι το πρώτο βήμα για την κατανόηση της ουσίας του τι συμβαίνει» - Α. Leusi.
       Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται τις μελλοντικές ασθένειες τους!
Συνθήκες διαμονής, εργασίας και ανάπαυσης που δημιουργούνται από τον άνθρωπο, απέχουν πολύ από το κανονικό ιοντικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι πέφτουν θύματα «δηλητηρίασης» των θετικών ιόντων και διάφορων απλών οργανισμών. Θετικά ιόντα είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό! Θετικά ιόντα: άτομα (ή μόρια), που έχουν χάσει ένα ή περισσότερα ηλεκτρόνια από την υψηλή ενέργεια κρούσης. Φυσικές δυνάμεις που παράγουν θετικά ιόντα περιλαμβάνουν τη διάσπαση των ραδιενεργών μετάλλων, ραδόνιο, δασικές πυρκαγιές, κεραυνούς και υπεριώδεις ακτίνες.
           Η κατάσταση επιδεινώνεται περαιτέρω στα δωμάτια με κεντρική θέρμανση, η συσσώρευση των ηλεκτρικών συσκευών που καταστρέφουν την ιοντική ισορροπία. Αέρας (κυρίως αυτοκινήτων) και κινείται χάνοντας σχεδόν όλα τα αρνητικά ιόντα. Το μονοξείδιο του άνθρακα μειώνει επίσης τον αριθμό των ιόντων. Ισορρόπηση των ιόντων μικροκλίματος στα αυτοκίνητα πετυχαίνει σημαντικά με τον αερισμό. Να ανοίγεται τα παράθυρα κατά τη διαδρομή έχει άλλες συνέπειες (π.χ. κοινό κρυολόγημα). Σε τέτοιες περιπτώσεις, η καλύτερη λύση είναι η εγκατάσταση εσωτερικής αυτόματης γεννήτριας των αρνητικών ιόντων ή ευκολότερα έναν ιονιστή.
            Αρνητικά ιόντα σε συγκέντρωση κοντά στο φυσικό ασκούν ευεργετική επίδραση στο σώμα!
     
     Ο άνθρωπος, όπως κάθε ζωντανός οργανισμός έχει δικό του "περίβλημα" ηλεκτρικής φόρτισης της αντίστοιχης πυκνότητας. Η υπέρβαση των θετικών ιόντων γύρω από τον άνθρωπο οδηγεί σε μια "χαλάρωση" του σώματος και καταστροφή της ηλεκτρικής ισορροπίας του. Ιόντα εισέρχονται στον οργανισμό μέσω του δέρματος και της αναπνευστικής οδού. Η εισπνοή των θετικών ιόντων και της ρύπανσης του αέρα για 20 λεπτά προκαλεί βήχα, κεφαλαλγία και ρινική καταρροή. Θετικά ιόνταμπορούν να προκαλέσουν δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, κατάθλιψη, αϋπνία και η ταχυκαρδία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχει παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μια ατμόσφαιρα με θετικά ιόντα, αρχίζουν την ελάχιστη παραγωγή της σεροτονίνης - μια ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.Κορεσμός της σεροτονίνης (ονομάζεται επίσης "ορμόνη του στρες") οδηγεί σε νευρική εξάντληση, μια κοινή ασθένεια του εικοστού πρώτου αιώνα. Σύμφωνα με Ιάπωνες ερευνητές, τα θετικά ιόντα είναι υπεύθυνα για πολλές καρδιαγγειακές και νευρολογικές ασθένειες. Εάν στο δωμάτιο βρίσκεται πολύ κόσμο, το σώμα δεν θα λάβει τον απαιτούμενο αριθμό ανιόντων και τα όργανα θα μεταβούν στην "κατάσταση οικονομίας", η οποία δεν έχει καλή επίδραση στην υγεία. Γι 'αυτό οι κάτοικοι των πόλεων θα πρέπει να χρησιμοποιούν ιονιστές σε εσωτερικούς χώρους.
 
        Η αρχή της λειτουργίας του ιονιστή βασίζεται σε ισχύεπίδρασης: aνορθωτής υψηλής τάσης παρέχει το αρνητικό φορτίο των μορίων του οξυγόνου του αέρα, δημιουργώντας ανιόντα. Με την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας στις γυναικείες σερβιέτες οι επιστήμονες πέτυχαν το ίδιο αποτέλεσμα με τη χρήση των ιονιστών αέρα. Θαύμα ή ανοησία, λέτε;! Πως, ένα απλό ύφασμα είναι σε θέση να παράγει αρνητικά ιόντα οξυγόνου; Πώς και γιατί είναι αυτό δυνατόν; Το γεγονός ότι αυτό είναι και την ίδια στιγμή δεν είναι ένα ασυνήθιστο ύφασμα! Στο ύφασμα είναι τοποθετημένο το νήμα τουρμαλίνης, που ονομάζεται ηλεκτρονικό τσιπ. Το νήμα αυτό, σε ένα υγρό και θερμό περιβάλλον (37 βαθμών) δίνει το ηλεκτρόνιο του στο μόριο του "ενεργού οξυγόνου". Σε ένα υγρό περιβάλλον του βλεννογόνου η ταχύτητα των ανιόντων είναι γρηγορότερη (περίπου 12-15 μέτρα ανά δευτερόλεπτο). Ως εκ τούτου, τα αρνητικά ιόντα γρήγορα "καταλαμβάνουν" τις ελεύθερες ρίζες που συσσωρεύονται στο σώμα μας από στρες, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές. Ανιόντα φτάνουν σε όλα τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος. Αποκαθίσταται το ηλεκτροστατικό φορτίο στα κύτταρα.
                 Αυτό είναι νεότητα και μακροζωία!

Στα ρώσικα site www.anionoterapia.jimdo.com ,
Η κεντρική ιστοσελίδα www.winalite-europe.com

http://anionotherapia-gr.jimdo.com/%CE%BF-%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82/