relax

relax
relax

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά είδη αρθρίτιδας. Όλα έχουν κάποια κοινά σημεία. Όλα τα είδη αρθρίτιδας επιτίθενται στις αρθρώσεις, και οι άνθρωποι που υποφέρουν από αρθρίτιδα αντιμετωπίζουν ερεθισμό, πρήξιμο, πόνο και φλεγμονή στις αρθρώσεις. Αυτό κάνει την Θεραπεία Επίπλευσης μια ιδανική φυσική θεραπεία για άτομα που πάσχουν από αρθρίτιδα.

Τι είναι η Θεραπεία Επίπλευσης;

Η Θεραπεία Επίπλευσης είναι μια ειδική ‘μπανιέρα’ που περιέχει 25 πόντους νερό το οποίο είναι γεμάτο με θεραπευτικά άλατα Epsom Salts και διατηρείται σε μια θερμοκρασία 35.4 βαθμούς κελσίου. Η πυκνότητα του νερού είναι περισσότερη από αυτή της Νεκρής Θάλασσας για να μπορεί να επιπλέει οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως του βάρους του. Σκοπός αυτής της θεραπείας είναι να αφαιρέσει τους εξωτερικούς παράγοντες που μας δημιουργούν στρες και άγχος στην καθημερινότητα μας και με αυτό τον τρόπο προσφέρει απόλυτη χαλάρωση στο σώμα και το μυαλό. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, δίνεται η ευκαιρία στο σώμα να ανανεωθεί και να θεραπευτή πολύ πιο γρήγορα.

Τι είναι τα θεραπευτικά άλατα Epsom Salts;

Τα άλατα Epsom Salts περιέχουν θειικό μαγνήσιο. Το θειικό μαγνήσιο, με βάση τις έρευνες που έχουν γίνει, έχει συνδεθεί με την ανακούφιση κατά της αρθρίτιδας. Τα Epsom Salts είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αποτοξίνωσης των ιστών του σώματος, των μυών και του δέρματος. Προσφέρει ανακούφιση από την φλεγμονή των αρθρώσεων, της μέσης, κράμπες των μυών, μούδιασμα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προστατεύει την ελαστικότητα των αρτηριών και έτσι βοηθά στην πρόληψη θρόμβων του αίματος. Επίσης, βοηθά στην διαμόρφωση πρωτεϊνών των αρθρώσεων.

Πώς μπορεί να βοηθήσει η Θεραπεία Επίπλευσης στην αρθρίτιδα;

• Απαλύνει τον πόνο
• Μειώνει την φλεγμονή
• Μειώνει το πρήξιμο από τις αρθρώσεις
• Μειώνει την δυσκαμψία των αρθρώσεων
• Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
• Βελτιώνει την ευλυγισία των αρθρώσεων

Το γεγονός ότι η Θεραπεία Επίπλευσης απομακρύνει τους εξωτερικούς παράγοντες (βαρύτητα, φώς, αφή, ήχος, θερμοκρασία) από τους μυς, το νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα, προσφέρει στο σώμα και στο μυαλό απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.
Περαιτέρω, ο συνδυασμός των αλάτων Epsom Salts και της χαλάρωσης, παρέχει τις ιδανικότερες συνθήκες για θεραπεία κατά της αρθρίτιδας. Ο κυριότερος λόγος για αυτό είναι επειδή μέσω της χαλάρωσης δημιουργούνται ενδορφίνες (το φυσικό παυσίπονο του σώματος) και αυτό βοήθα στο να απαλύνει τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς.
Επιπλέον, λόγω του ότι το σώμα πάει ενάντια στην βαρύτητα, αυτό βοηθά τις αρθρώσεις να ανοίξουν και αυξάνει τη ροή του αίματος μεταξύ των αρθρώσεων. Με αυτό τον τρόπο, τα Epsom Salts (θειικό μαγνήσιο) εισχωρούν στις αρθρώσεις πολύ πιο εύκολα με τελικό αποτέλεσμα ο παθόντας να νοιώθει λιγότερο πόνο και να έχει περισσότερη ευλυγισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου