relax

relax
relax

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ιονιστής του αέρα .


Ο Ιονιστής του αέρα Winalite
Ο Ιονιστής του αέρα Winalite
            O γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου των υψηλών τεχνολογιών "BIONANOTEH" Αντιστράτηγος A.N. Gorshkov δήλωσε: «Ένας από τους κύριους τομείς της ιατρικής του ΧΧΙ αιώνα, παρέχοντας την υγεία, τη μακροζωία και τη δημιουργική έμπνευση Α.Ο. Voynar, L.L. Βασίλιεφ καιA.L.Chizhevsky έθεσαν το ερώτημα όχι της θεραπείας της γήρανσης αλλάτης πρόληψη γήρανσης του πληθυσμού. Ιονισμός αέρα διαδραματίσει σε αυτή την περίπτωση σημαντικό ρόλο. Καθηγητής Chizhevsky ανέφερε:«Όταν ιονισμός αέρα λάβει στη χώρα μας ίδια διάσταση όπως η ηλεκτρική ενέργεια, τότε μπορούμε να μιλάμε για τη διατήρηση της υγείας, της προστασίας από ορισμένες λοιμώξεις και για την αύξηση της μακροζωίας των τεράστιων μαζών του λαού». 
     Η Σημείωση:  Ο Καθηγητής A.L.Chizhevsky είναι ένας από τους ιδρυτές της βιολογίας και της ιατρικής στο χώρο, συγγραφέας 500 επιστημονικών εργασιών, επίτιμο μέλος σε 30 ακαδημίες, πανεπιστήμια και επιστημονικών κοινωνιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Chizhevsky ήταν φίλος και υποστηρικτής των ιδεών K.E. Tsiolkovsky. Εφευρέτης του "καθρέπτης του Chizhevsky" - το πρώτο ιονιστή του αέρα. Στο Διεθνές Συνέδριο της βιοφυσικής στη Νέα Υόρκη το 1939 ο Chizhevsky ονομάστηκε "Leonardo da Vinci του ΧΧ αιώνα." Το 1939 ο Chizhevsky προτάθηκε υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ.
Η Φυσιολογική υγρασία για το ανθρώπινο σώμα είναι 60-70%. Είναι γνωστό ότι ο ξηρός αέρας επηρεάζει αρνητικά το δέρμα και προκαλεί πρόωρη γήρανση του. Από εμπειρία των γιαγιάδων και οι μητέρων μας, ξέρουμε ότι σε ξηρή θερμαινόμενη καλύβα άφηναν έναν κάδο με νερού ή να κρέμονται βρεγμένα ρούχα. Με αυτό το τρόπο ύγραιναν το αέρα, όταν ακόμη η ίδια η έννοια της ανάγκης για ενυδάτωση δεν έχει ακόμη διατυπωθεί, να μην αναφέρω πράγματα όπως υγραντήρας με ιονιστή. Ο ξηρός αέρας προκαλεί ερεθισμό των βλεννογόνων, το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο της αναπνευστικής νόσου. Επιπλέον, από έλλειψη υγρασίας καταστρέφονται έπιπλα (από ξύλο), τα φυτά και τα ζώα. Ως εκ τούτου, υγραντήρας με ιονιστή - πράγμα καθόλου περιττό στο σπίτι. Σήμερα, γνωρίζουμε ότι για την καλύτερη απορρόφηση του οξυγόνου με την αναπνοή πρέπει οπωσδήποτε να είναι ιονισμένο, που σημαίνει ότι πρέπει να περιέχει επαρκή αριθμό των αρνητικά φορτισμένων σωματιδίων -ιόντα (Θυμηθείτε την θεωρία του καρκίνου των Ιαπώνων επιστήμονων), έτσι ο «καθρέφτης του Chizhevsky» στο σύγχρονο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια αλλά απαραίτητο πράγμα, όπως το νερό της βρύσης!
“Λάμπα ιονιστή” θα βελτιώσει την απόδοσή μας, θα μειώσει την κούραση, και ο υγραντήρας αέρα θα φροντίσει για την υγεία μας και την εμφάνισή μας. Υγραντήρας με ιονιστή έχει ισχυρή προληπτική δράση, αποτρέπει την μόλυνση αέρα από βακτήρια και ιούς, χαρίζοντας μας ομορφιά. Αποκτώντας ιονιστή αέρα στο σπίτι, επενδύουμε στην υγεία μας και στην υγεία της οικογένειας μας.
Όσον αφορά στην ατμοσφαιρική ρύπανση στις πόλεις, ο καθαρότερος αέρας του ιονιστή έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Με το καθαρισμό του αέρα απομακρύνονται η σκόνη και οι οσμές, αφαιρούνται οι μύκητες, τα βακτήρια, οι ιοί. Ο ιονιστής γεμίζει τον αέρα με ιόντα- δημιουργώντας ένα φρέσκο ​​αέρα του βουνού. Ιονιστής προσφέρει βοήθεια στο σπίτι για τις αλλεργίες, το άσθμα, τη γρίπη, ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, βελτίωση του ύπνου και της απόδοσης, δημιουργεί μια υγιή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και έχει ευεργετική προληπτική και θεραπευτική δράση. Ο ιονιστής "γεμίζει" το σπίτι με οξυγόνο του αέρα, φέρνοντάς την πιο κοντά στην ποιότητα του βουνού και της θάλασσας, γεμίζοντας τον αριθμό ανιόντων του δωματίου στο 1000 – 1500 ανά κυβικό εκατοστό.
Ο ιονιστής για το σπίτι της εταιρείας "WINALITE" είναι προσαρμοσμένος να λειτουργεί σε χώρο 20 τετραγωνικών μέτρων. Ο ιονιστής είναι σε θέση να παρέχει άφθονα ιόντα, γεμίζοντας το χώρο με καθαρό αέρα του βουνού και της θάλασσας.
Ο μηχανισμός δράσης του σκέλους ιονιστή και νήματος τουρμαλίνης.
 
«Η γνώση είναι το πρώτο βήμα για την κατανόηση της ουσίας του τι συμβαίνει» - Α. Leusi.
       Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται τις μελλοντικές ασθένειες τους!
Συνθήκες διαμονής, εργασίας και ανάπαυσης που δημιουργούνται από τον άνθρωπο, απέχουν πολύ από το κανονικό ιοντικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι πέφτουν θύματα «δηλητηρίασης» των θετικών ιόντων και διάφορων απλών οργανισμών. Θετικά ιόντα είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό! Θετικά ιόντα: άτομα (ή μόρια), που έχουν χάσει ένα ή περισσότερα ηλεκτρόνια από την υψηλή ενέργεια κρούσης. Φυσικές δυνάμεις που παράγουν θετικά ιόντα περιλαμβάνουν τη διάσπαση των ραδιενεργών μετάλλων, ραδόνιο, δασικές πυρκαγιές, κεραυνούς και υπεριώδεις ακτίνες.
           Η κατάσταση επιδεινώνεται περαιτέρω στα δωμάτια με κεντρική θέρμανση, η συσσώρευση των ηλεκτρικών συσκευών που καταστρέφουν την ιοντική ισορροπία. Αέρας (κυρίως αυτοκινήτων) και κινείται χάνοντας σχεδόν όλα τα αρνητικά ιόντα. Το μονοξείδιο του άνθρακα μειώνει επίσης τον αριθμό των ιόντων. Ισορρόπηση των ιόντων μικροκλίματος στα αυτοκίνητα πετυχαίνει σημαντικά με τον αερισμό. Να ανοίγεται τα παράθυρα κατά τη διαδρομή έχει άλλες συνέπειες (π.χ. κοινό κρυολόγημα). Σε τέτοιες περιπτώσεις, η καλύτερη λύση είναι η εγκατάσταση εσωτερικής αυτόματης γεννήτριας των αρνητικών ιόντων ή ευκολότερα έναν ιονιστή.
            Αρνητικά ιόντα σε συγκέντρωση κοντά στο φυσικό ασκούν ευεργετική επίδραση στο σώμα!
     
     Ο άνθρωπος, όπως κάθε ζωντανός οργανισμός έχει δικό του "περίβλημα" ηλεκτρικής φόρτισης της αντίστοιχης πυκνότητας. Η υπέρβαση των θετικών ιόντων γύρω από τον άνθρωπο οδηγεί σε μια "χαλάρωση" του σώματος και καταστροφή της ηλεκτρικής ισορροπίας του. Ιόντα εισέρχονται στον οργανισμό μέσω του δέρματος και της αναπνευστικής οδού. Η εισπνοή των θετικών ιόντων και της ρύπανσης του αέρα για 20 λεπτά προκαλεί βήχα, κεφαλαλγία και ρινική καταρροή. Θετικά ιόνταμπορούν να προκαλέσουν δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, κατάθλιψη, αϋπνία και η ταχυκαρδία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχει παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μια ατμόσφαιρα με θετικά ιόντα, αρχίζουν την ελάχιστη παραγωγή της σεροτονίνης - μια ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.Κορεσμός της σεροτονίνης (ονομάζεται επίσης "ορμόνη του στρες") οδηγεί σε νευρική εξάντληση, μια κοινή ασθένεια του εικοστού πρώτου αιώνα. Σύμφωνα με Ιάπωνες ερευνητές, τα θετικά ιόντα είναι υπεύθυνα για πολλές καρδιαγγειακές και νευρολογικές ασθένειες. Εάν στο δωμάτιο βρίσκεται πολύ κόσμο, το σώμα δεν θα λάβει τον απαιτούμενο αριθμό ανιόντων και τα όργανα θα μεταβούν στην "κατάσταση οικονομίας", η οποία δεν έχει καλή επίδραση στην υγεία. Γι 'αυτό οι κάτοικοι των πόλεων θα πρέπει να χρησιμοποιούν ιονιστές σε εσωτερικούς χώρους.
 
        Η αρχή της λειτουργίας του ιονιστή βασίζεται σε ισχύεπίδρασης: aνορθωτής υψηλής τάσης παρέχει το αρνητικό φορτίο των μορίων του οξυγόνου του αέρα, δημιουργώντας ανιόντα. Με την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας στις γυναικείες σερβιέτες οι επιστήμονες πέτυχαν το ίδιο αποτέλεσμα με τη χρήση των ιονιστών αέρα. Θαύμα ή ανοησία, λέτε;! Πως, ένα απλό ύφασμα είναι σε θέση να παράγει αρνητικά ιόντα οξυγόνου; Πώς και γιατί είναι αυτό δυνατόν; Το γεγονός ότι αυτό είναι και την ίδια στιγμή δεν είναι ένα ασυνήθιστο ύφασμα! Στο ύφασμα είναι τοποθετημένο το νήμα τουρμαλίνης, που ονομάζεται ηλεκτρονικό τσιπ. Το νήμα αυτό, σε ένα υγρό και θερμό περιβάλλον (37 βαθμών) δίνει το ηλεκτρόνιο του στο μόριο του "ενεργού οξυγόνου". Σε ένα υγρό περιβάλλον του βλεννογόνου η ταχύτητα των ανιόντων είναι γρηγορότερη (περίπου 12-15 μέτρα ανά δευτερόλεπτο). Ως εκ τούτου, τα αρνητικά ιόντα γρήγορα "καταλαμβάνουν" τις ελεύθερες ρίζες που συσσωρεύονται στο σώμα μας από στρες, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές. Ανιόντα φτάνουν σε όλα τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος. Αποκαθίσταται το ηλεκτροστατικό φορτίο στα κύτταρα.
                 Αυτό είναι νεότητα και μακροζωία!

Στα ρώσικα site www.anionoterapia.jimdo.com ,
Η κεντρική ιστοσελίδα www.winalite-europe.com

http://anionotherapia-gr.jimdo.com/%CE%BF-%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου