relax

relax
relax

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ακόμα ένα χρήσιμο φυσικό αντιβιοτικό στο οπλοστασιό μας

Ακόμα ένα χρήσιμο φυσικό αντιβιοτικό στο οπλοστασιό μας
φυσικά αντιβιοτικά EPICOR


Το Epicor είναι ένα τελείως φυσικό θρεπτικό συστατικό το οποίο βοηθά στην στήριξη του ανοσοποιητικού συστή- ματος. Πρόκειται για ένα μοναδικό, σύνθετο συστατικό που αποτελείται από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, καθώς και άλλους μεταβολίτες. Όταν λαμβάνεται καθημερινά, το Epicor έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσει στην ενίσχυση της υγείας του ανοσοποιητικού και τη διατήρηση της ευεξίας.
Σε αντίθεση με πολλά άλλα συμπληρώματα για την υγεία του ανοσοποιητικού στην αγορά, το Epicor δε διεγείρει ή «ενισχύει» το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, ούτε καταστέλλει την ανοσοποιητική αντίδραση. Αντίθετα, το Epicor βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα να διατηρεί την ισορροπία, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να παρέχει τη σωστή αντίδραση την κατάλληλη στιγμή. Ένα ισορροπημένο ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί ιδανικά. Όπως με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η ισορροπία είναι το επιθυμητό.
Η ισορροπία του ανοσοποιητικού είναι το στάδιο «ανάπαυσης» της λειτουργίας του ανοσοποιητικού, η βέλτιστη κατάσταση όπου το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί καλύτερα να αντιδράσει στα σήματα από το σώμα, είτε για να ενισχύσει την ανοσοποιητική απόδοση όταν χρειάζεται, όπως στην περίπτωση των εισβολών από βακτήρια ή ιούς, είτε για να καταστείλει μια ακατάλληλη αντίδραση σε ουσίες που θα ήταν φυσικά αβλαβείς, όπως τα αλλεργιογόνα (pollens). Σε αντίθεση με το Epicor, οι ανοσολογικοί ενισχυτές είναι ουσίες που διεγείρουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (π.χ. Εχινάκεια).
Ωστόσο, στην περίπτωση ορισμένων αυτοάνοσων διαταραχών, αλλεργιών και φλεγμονωδών παθήσεων, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ήδη υπερδραστήριο και μπορεί να επωφεληθεί από την καταστολή ορισμένων ανοσολογικών αντιδράσεων και όχι από τη διέγερση του.
Γι’αυτό η ανοσολογική ισορροπία είναι το «νεκρό σημείο» της υγείας του ανοσοποιητικού που επιτρέπει στο σώμα να ανταποκριθεί καταλληλότερα στην ανάγκη είτε για να ενισχύσει
είτε να καταστείλει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, όπως απαιτείται, αυτό δηλαδή που κάνει το Epicor.
Ανοσολογική Ισορροπία και Ευεξία
Όταν είστε αγχωμένοι, το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι εκτός ισορροπίας, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα υγείας. Δεδομένου ότι ο έντονος ρυθμός του τρόπου ζωής δεν προσφέρεται για να έχουμε σωστή διατροφή και ύπνο, μερικές φορές είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε ένα διατροφικό συμπλήρωμα για την υγεία.
Το Epicor είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγείας του ανοσοποιητικού και την καλή φυσική κατάσταση για καιρό. Το Epicor δεν είναι ένα φάρμακο που θεραπεύει ασθένειες, αλλά ένα συστατικό που προορίζεται για τους υγιείς ανθρώπους ώστε να υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Το Epicor φαίνεται να μπορεί ιδιαίτερα να υποστηρίξει το εσωτερικό ανοσοποιητικό σύστημα, την πρώτη γραμμή άμυνας του σώματος. Το Epicor® ισορροπεί το ανοσοποιητικό σύστημα για να βοηθήσει τον οργανισμό. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να λαμβάνεται όλο το χρόνο για μέγιστο όφελος.
Πως δρα το Epicor
Ενισχύοντας τον οργανισμό στο πρώτο επίπεδο της ανοσολο- γικής άμυνας, το εσωτερικό ανοσοποιητικό σύστημα (π.χ. βλεννογόνος φραγμός), το Epicor βοηθά στην ενεργοποίηση των κυττάρων ΝΚ (Natural Killer- Κύτταρα Φονιάδες), ένα αναπόσπαστο μέρος της άμυνας του ανοσοποιητικού.
Η έρευνα δείχνει ότι  δρα, επίσης, περαιτέρω με την ενεργοποίηση των κυττάρων Β, τα οποία υποστηρίζουν την παραγωγή αντισωμάτων,περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά που ενισχύουν ένα υγιές σώμα εξολοθρεύοντας τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες.
Εχουν διεξαχθεί πολλαπλές τοξικολογικές μελέτες για να αποδείξουν την ασφάλεια του Epicor, έχει ονομαστεί από επιτροπή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων ως GRAS (γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές).
Το Epicor έχει δοκιμαστεί μόνο σε ανθρώπους που έχουν υγιές ανοσοποιητικό σύστημα,δεν θα ήταν βλαβερό και για όσους έχουν μια αυτοάνοση διαταραχή, καλό είναι όμως να συμβουλευτούμε ένα θεραπευτή πριν τη χρήση του, αν ανήκουμε στην κατη- γορία των ατόμων με αυτοάνοση διαταραχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου